Skip to content

La marca de garantia Producte del Ripollès estrena web

La nova pàgina web de Producte del Ripollès és més dinàmica i àgil, amb un disseny més actual.

Encetem el mes de març amb una nova pàgina web. S’han actualitzat els continguts i la imatge per millorar l’experiència de l’usuari, fer més fàcil i entenedora la navegació i poder trobar el contingut de manera senzilla. L’estètica del nou portal és neta, amb imatges grans i colors clars. D’aquesta manera s’aporta lluminositat i és més agradable visualment. És un espai àgil i intuïtiu on trobareu tots els nostres productors i elaboradors, així com els llocs on poder anar a comprar i degustar el Producte del Ripollès.

Es mantenen els apartats amb els productors i elaboradors i els punts de venda i degustació. Trobareu tots els productes de la marca i les explicacions de les seves qualitats i característiques. Aquests aliments estan certificats amb la marca de garantia Producte del Ripollès que assegura una qualitat superior a la resta, així com una identificació directa amb el territori on s’han produït. Com també on comprar-los i degustar-los.

D’altra banda, no només estrenem pàgina web, sinó nous apartats com una videoteca, el “Vine a pagès” o un espai de receptes amb els productes de la marca.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
Pinterest
Print
Email

Categories noticies

Etiquetes noticies