Skip to content
Nova junta

Raquel Serrat nova presidenta de l’Associació Producte del Ripollès

L’Associació Producte del Ripollès aprova una nova junta formada per 14 persones representants de gairebé tots els productes de la marca de garantia.

Després de 4 anys, l’Associació Producte del Ripollès renova la junta que està formada per 14 representants de l’entitat. Raquel Serrat la presideix juntament amb la Maria Puig com a secretària i representant de les plantes aromàtiques i la Neus Puig-Pey com a tresorera i representant dels lactis.

L’Associació va néixer el desembre del 2016 després d’unir les diferents associacions de producte. L’entitat vetlla pel bon funcionament de la marca, pel desenvolupament de les activitats econòmiques del sector agroalimentari i defensa aquest ofici tant arrelat a la comarca. La seva imatge és la R que identifica els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès.

La integren productors i elaboradors del Ripollès que produeixen 16 productes diferents. Des de productes carnis (vedella, xai, cabrit, poltre, porc) i elaborats (embotits i llangonisseta); com també llet i derivats làctics, mel, plantes aromàtiques, infusions i condiments de cuina, la trumfa de la Vall de Camprodon, coca del Ripollès, cervesa artesana, ratafia i ous. Finalment, plats cuinats amb productes de la marca de garantia.

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Twitter
Pinterest
Print
Email

Categories noticies

Etiquetes noticies